2014. december 18., csütörtök

Jézusom! Te meghaltál az én bűneim miatt a keresztfán! Inkább meghaljak, mint vétkezzek! Én soha, de soha nem akarom a kezedbe és a lábadba verni a szegeket. Én soha nem akarok szenvedést okozni Neked. Kérlek, őrizz meg engem minden kísértéstől és minden bűntől!

Ó Mária mennyek Királynője, az angyalok Úrnője, Akit Isten azzal hatalmazott és bízott meg, hogy a sátán fejét széttapossad, alázatosan kérünk, küldj égi sereget, akik a Te vezénylésed mellett szüntelenül gyengítik a sátán hatalmát, míg végül mind a pokol fenekére taszítsák. Ki olyan, mint az Isten?! Szent angyalok, kerubok és szeráfkarok, kérünk, szorgosan őrködjetek felettünk! Te pedig jóságos, gyöngéd égi Édesanyánk, kérünk Téged, szánj meg minket, légy mindenkor a mi édes reményünk és biztos menedékünk. Ámen.

Szent Mihály arkangyal! Védelmezz minket a csatában! A sátán gonosz cselszövései ellen légy oltalmunk! Esedezve kérjük: parancsoljon neki az Isten! Te pedig mennyei seregek vezére, a sátánt, és a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztére körüljárnak a világban, Isten erejével taszítsd vissza a kárhozat helyére! Ámen.

2014. december 16., kedd

„Imádott Jézusom! Mindenek fölött szeretlek Téged! Te vagy az áldott béke. Ha befogadunk a szívünkbe, Te mindent megváltoztatsz. A szorongás helyébe békét adsz, a bánat helyébe derűt. Te vagy a fény, Aki megvilágosítod elménket, hogy felismerjük a Feléd vezető utat. Te vagy az öröm, Aki felvidítja lelkünket. Te vagy a cél, Aki értelmet adsz létünknek. Ha felismerjük, és megtesszük akaratodat, teljesen átalakítod életünket. Megerősíted lelkünket, testünket. Kamatoztatsz minden percet, mert kitöltöd az időt a Neked való szolgálattal, amely mindig lelkeket ment. Csak a mennyben fogjuk meglátni, mennyi jó gyümölcsöt termett az, hogy Téged szolgáltunk. A Te erődet adod nekünk, hogy megtegyük akaratodat. Csodákat teszel. Megváltoztatod az időjárást, hogy alkalmas legyen a Te szolgálatodra. Meggyógyítod betegségeinket, hogy meg tudjuk tenni, amit mondasz. Megnyitod lelkünk fülét, hogy meghalljuk sugallataidat. Így irányítasz bennünket, ha átadjuk az életünket Neked. Rajtunk keresztül mented a lelkeket, mert Te ezért haltál kínhalált a keresztfán, és ezért maradtál köztünk a világ végezetéig. Kérlek Jézusom, fogadd szívesen szolgálatomat, adj erőt és egészséget továbbra is, hogy lelkeket mentsek Általad. Csak egy számít, a Te akaratod. Csak egy a fontos, a lelkek üdvössége. Erre kérem áldásodat, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”


Imádott Jézusom! Te kínhalált szenvedtél értem a keresztfán. Kérlek, add, hogy én is olyan engedelmes legyek Neked mindhalálig, mint amilyen engedelmes voltál Te Atyádnak egészen a kereszthalálig. Jézusom, bízom Benned, hogy nem próbálsz erőmön felül. Kérem magamra a Te erődet, hűségedet, kitartásodat és szeretetedet. Úgy akarlak szeretni Téged, mint ahogy Te szerettél engem, amikor az életedet adtad értem. Ámen.”

2014. december 15., hétfő

„Jézusom, Te minden betegséget meggyógyítottál. De előbb a lelket gyógyítottad, csak utána a testet. Te ugyanaz vagy tegnap, ma és mindörökké. Amikor meggyógyítottál egy beteget, ezt mondtad: „Legyen neked a te hited szerint!” Názáretben csak néhány beteget tudtál meggyógyítani, mert nem hittek Benned.
Jézusom! Kérjük Tőled a hit kegyelmét! Kérlek, adj nekünk hegyeket mozgató, erős hitet! Hisszük, hogy Te Mindenható vagy, Aki lecsillapítottad a tengert, jártál a vízen, megszaporítottad a kenyeret és a halat, halottakat támasztottál fel, és kiűzted az ördögöket. Hisszük, hogy ezt ma is meg tudod tenni. Ezzel az erős hittel kérünk, hogy gyógyítsd meg betegeinket. Gyógyítsd meg a lelküket, hogy hitre térjenek, és mindenekfölött szeressenek Téged, és aztán, ha akarod, gyógyítsd meg a testüket is, hogy szolgáljanak Téged felebarátaikban. De ha elérkezettnek találod az időt, hogy kiszólítsd őket ebből a világból, kérlek, add meg nekik a végső állhatatosság és a jó halál kegyelmét. Mert nem az a fontos, hogy itt meddig élünk, hanem az, hogy elnyerjük az örök életet. Te mindenkit akkor szólítasz ki ebből az árnyékvilágból, amikor a legalkalmasabbnak tartod arra, hogy üdvözítsed. Ezért kérlek, add meg a békét minden elhunyt hozzátartozójának. Ámen.”